Monday, October 4, 2010

Masuk cepatttt....TTM buat LUCKY DRAW!!

I Want.. I want... contest again... this time by Favourite chef  Topsy Turvy Mummy Owh... her food is so yummmy....you won't regret it if you go to her blog.  Lucky ke I TTM... nama nak dekat sama.. nama manja kita dah sama...kampung pun dah dekat... choose me..choose me....!! Ahaks... Aci tak gitu... 



So this is her first ever Lucky Draw and the pressies are...



16 pc Corell Dinnerware




Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.


Warghhhhh.. drooling already...  
Ps: TTM... xdapat makan masakan TTM pun xpe asal dapat pinggan free nie... ahaks...

3 comments:

TopsyTurvyMum said...

hehe..
thanks sudi join..
GOOD LUCK!:)

TopsyTurvyMum said...

61

d_tieah said...

Hehe..
Gd luck ye kak..
Nanti tgk entry terbaru sy ek..
Nak tag akak join 1 contest..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...