Monday, January 3, 2011

The Tantrums You Never See

He can be very cute...




He can be very adorable...


Who would think that these two little angelic boys would have such horrible tantrums?

This is one that wasn't that bad. It was just over an ice-cream cone actually.



Ben 10 goes Bad...ahaks!

And this little fella is even worse. He wanted an ice-cream as well but learning from his big brother's unsuccessful attempt, he decided to take it up a notch. Hahaha!  

10 comments:

Rina NAR said...

OMG...i thot i was d only one....LOL...nana mmg kena byk sbar ngn budak2 ni kan, most of d time aku tinggl je klo budak2 ni tantrum..at least Ameera such a big good sister..anak2 aku ni 1st & 1nd boys umur plak dekat...adusss!!! poning!!!

ICA said...

Mummy Nana, I had those moments tooo....I guess we as mommies ni tak boleh terlepas from all the dramas and meltdowns. Pening2....:))

ICA said...

Mummy Nana, I had those moments tooo....I guess we as mommies ni tak boleh terlepas from all the dramas and meltdowns. Pening2....:))

Ermayum said...

mummynana time time cam gini HANGIN satu badan kan err ke u sangat sabar orangnya ? :)- i hangin kekeke

Unaizah said...

Mana-manapun sama je kan perangai budak-budak. I memang naik hantu la if diorang buat perangai. If diorang buat perangai sebab nak smthg, I selamba je jln tinggal diorang...after reasoning with them and still tak jln. If my hubby, dia jenis control macho skit so dia will beli whatever yg budak-budak tu nak so they'll stop. Time blh sabar, ok la. Time tak blh, angin la satu badan.

Mummy Nana said...

Rina: Hah tulah pasal selalu org tertipu nampak jek cam comel tapi.... hahahahah mmg ponng jugaklah... Tapi xtahu jugak.. kalau semua pompuan lain lak kotjadinya... huhuh

Mummy Nana said...

Ica: That is so true....:-)

Mummy Nana said...

Ermayum: Hahaha... Time nie xhangin lagilah tu yg sempat amik video tapi time lain2 tu... hah bukan hangin jek.. puting beliung semua la....

Mummy Nana said...

Unai: Mmg naik hantu jugaklah.... hehehe... jarang kot nak layankan diorg.. and my husband pun sama... so nasiblah diorg... lagi nangis lagi xdpt lah... kalau diorg buat sedih2 maybe cair kot I... ahaks..

Lady of Leisure said...

kalau i cemanalah agaknya hangin satu badan tak hehe... tapi tengok muka dorang sedih tak sampai hati pulak kan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...